Årsmöte 29 mars 2022

Länk till årsmötet:

https://us06web.zoom.us/j/88578309234?pwd=Y1FWMExwRXFiZllXTlBIZ2RLU0lXQT09

 

     Verksamhetsberättelse för år 2021.

 

 Styrelsen har bestått av Eva Sääv, Marianne Holmström, Anders Blomgren, Bernice Andersson, Gunnel Zenk och Elisabeth Lennartsson. Någon ordförande kunde inte väljas på årsmötet.

Styrelsen har haft 6 möten under året, under våren digitalt och när vaccineringarna kommit igång har vi setts fysiskt. Ämnen har varit förberedelser för årsmötet och därefter för att besluta om verksamhet, vartefter restriktionerna släpptes.

 

Verksamhet under året

2 fotoutflykter genomfördes, en på Borgmästarholmen och en i Hembygdsparken, dessutom var styrelseledamöter ”på stan” när Vätternrundan hade måltidsrast vid Busstorget. Syftet var att visa att NF finns och värva medlemmar samt att ha namninsamling för Aktion Rädda Vättern.

En skrivelse om skötsel i promenadområdet vid Lindbomossen skickades till kommunen, där vi pekade på några brister. Marianne var den som mest ansvarade för det.

Skogsskötsel eller skogsmissbruk har diskuterats mycket under året. Styrelsen beslutade försöka anordna ett skogsmöte under vintern. Anders har jobbat med det, mötet blev i februari 2022, med en representant för kommunen som berättade om den kommunala skogsskötseln.

Dessutom hade styrelsen planerat att någon privat skogsägare, som inte kalhugger sin skog, eventuellt kontaktas om medverkan. Lisa har ansvarat för det. Detta behöver följas upp under det nya verksamhetsåret 2022.

Eva har varit ansvarig för ekonomin, kassan är tillfredsställande med de bidrag vi erhållit, se särskild kassaberättelse.

 

Slutord

Under hösten har återigen Covid-19-pandemin blossat upp, en ny och smittsammare variant kallad Omikron dök upp. Pandemin gjorde det svårt att planera några verksamheter. Klädbytardagen fick ställas in. Det är trist att inte kunna svara upp mot det ökade naturintresset bland människor.

Med dessa ord tackar styrelsen för förtroendet under det gångna året.

Eva Sääv           Marianne Holmström                    Anders Blomgren

Bernice Andersson           Gunnel Zenk                  Elisabeth Lennartsson

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.