Miljövänliga veckan 2018

Vi startar upp en studiecirkel som blir vid 3 tillfällen.                          

                          Kom och låt dig inspireras!

6 oktober kl 11-14 träffas vi på Sjöängen, för inspiration och uppstart. Vi visar upp exempel på kreativa lösningar och och idéer för återbruk. Ta gärna med något du själv gjort. Under dagen finns också möjlighet att prova på att göra något kreativt och träffa andra återbruksinspiratörer.

Träff 2 i november: Vi lappar, lagar och syr i syslöjden. Tänk att äntligen få tre timmar över att laga alla de där trasiga kläderna man inte längre använder. Eller tänk att äntligen tillsammans med andra förverkliga drömmen om att redesigna något nytt av något gammalt.

Träff 3 i december: Hos silversmeden och tapetseraren får vi prova på att göra nya smycken av silverbestick och se hur man renoverar möbler. Vi gör också annat kreativt av det vi har som blir fina julklappar.

VARMT VÄLKOMNA!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.