Inga hemligheter kvar säger Thomas Tidholm

Fyra författare med koppling till skogen kommer under hösten att berätta om hur  skogen påverkat dem.  Det är Naturskyddsföreningen, Hopajola, Skydda skogen och Studiefrämjandet som bjudit in dem till Örebro.  Den 29 oktober är det Thomas Tidholms tur att i Kulturhuset, B-salen  ingång från gaveln på Gamla gatan  i Örebro,  berätta om sitt förhållande till skogen.  Han har skrivit många debattartiklar om skogen.  Thomas Tidholm har skrivit många barnböcker och i boken Förr i tiden i skog spelar skogen en roll.   Stenkälla Han hämtar inspiration från naturen och ser att det behövs åtgärder för att skydda skogen. ”Det finns inga hemligheter kvar.  Det går inte att bli överraskad eftersom skogsbruket har kontroll över allt som växer”.
Mer om författarkvällarna finns att läsa i ETC Örebro  nr 42, 17 oktober.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.