Byt till eko i Torgparken

Vi samlades kl. 8.30 för att ställa i ordning.  Det var tyst och ödsligt i runt torget.  Stans invånare sov i godan ro, medan vi fixade torgstånd vid fontänen.
Klockan 10 så var vi redo att ta emot besökare.  Pumpasoppan stod varm på elplattan.  Utställningen  Byt till eko klar.  Koloniförening var på plats, med både potatis och kålrabbi, grönkål och svartkål.  Pastor Sam hade skickat familjen med gott och vacker surdegsbröd.  Butiken Rost visade ekologiska produkter.  Framemot kl. 11 så var det full fart, det provsmakades soppa och pumpkin bread.   Många skrev på listorna för Rädda Vättern och det var en gemytligt stämning runt fontänen.   Honungsburkar och trattkantarell gick åt.   Soppgrytan var tom och många hade försett sig med en pumpabit och kunde gå hem och göra egen soppa.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.